Nybyggen

Att få vara med och bygga sitt drömboende i egentlig mening från botten är otroligt spännande, men under resans gång är det många bitar som ska falla på plats. Det kan vara allt ifrån kalkylering, bygglov, planering samt beställning.
Därför kan det vara väldigt svårt och omständligt för er som konsumenter att få alla bitar falla på rätt plats.  Med Buildy AB som entreprenör slipper ni tänka på alla dessa bitar, istället kan ni luta er bakåt och planera inför ert drömmboende.

Med Buildy AB
Buildy AB arbetar utifrån visionen att leverera kvalificerad arbete med förmånliga priser och villkor i syftet att konsumenter och organisationer aktivt söker sig till Buildy AB vid valet av anlitandet av  entreprenör.
För att vi ska kunna förverkliga detta måste ni som kund vara väl medvetna om hur ert drömhus ska se ut och vad budgeten är just för ert drömhus. Detta med tanke på att vi ska kunna skräddarsy ett drömhus till ert budget och undvika överraskande kostnader under resans gång.

Kostnadskalkyl
Ni som kund får en produktionskalkyl för just det huset ni vill bygga innan ni börjar med tomt köpet, i den kalkylen redogör vi vad varje delmoment kostar. Det innebär att ni får en tydlig bild av tomten, huset, anslutningsavgifter och samtliga delmoment: mark- och grupparbeten, snickeri, el, vvs, plattsättning osv.   
Buildy AB redogör samtliga kostnader genom fast prissättning från tomt till nyckelfärdig. Med denna arbetsmetod kan vi fastställa en totalkostnad  som vi tillsammans med er  kan set till och hålla.

Samarbetspartner
När det kommer till val av samarbetspartner, arbetar vi endast med de underentreprenörer som har alla certifieringar, behörigheter samt försäkringar som krävs utav myndigheter och branschorganisationer.
Buildy´s samarbetspartner består endast av kvalificerade partners som vi har en långt erfarenhet med, där man sätter kvalitet före priset.

Besiktning
Buildy AB  anlitar en oberoende besiktningsman som utför fyra olika delbesiktningar under produktionstiden.
Den första förbesiktningen utförs när Buildy AB har färdigställd markarbeten och levererad en färdig gjuten grund till huset.
Den andra förbesiktningen  utförs när Buildy AB har dragit alla vatten-avlopps rör samt elkablar inne i huset,
Den tredje Förbesiktningen utförs två veckor innan slutbesiktningen, detta med tanke på att man ska hinna att åtgärda synpunkter eller fel som besiktningsmannen har meddelat om tidigare.
Den fjärde och sista besiktningen är slutbesiktningen dvs besiktning av hela entreprenaden och projekten.

Betalningssätt
För att ni som kund ska känna er säkra med Buildy AB som entreprenör och byggpartner under produktion av ert drömhus, väljer vi att arbeta genom att betalning av varje delfaktura görs av er som kund efter att varje delmoment är utfört samt att ni har fått ett godkänd besiktningsprotokoll utav en oberoende besiktningsman som intygar att arbetet är korrekt och professionellt utförd. På så viss tar ni inte några risker med att arbetet är fel utfört eller att ni har betalat för ett icke komplett delbygge.

Kontakt

Projektansvarig

Hama Salim
08-409 097 90
070-092 41 41
Hama.salim@buildy.se


Ekonomi/Administration

Tereza Samuelsson
08-409 097 90
070-092 35 56
tereza.samuelsson@buildy.se


Kontakta oss
Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande